nieuws

Digitaal boodschappen doen bij Jumbo.com

Algemeen

Digitaal boodschappen doen bij Jumbo.com

Familiebedrijf Jumbo opent haar eigen webwinkel. De supermarktketen biedt een groot scala van producten aan en voert daarmee de winkelformule ook online door.

Jumbo, als een van de grootste supermarktbedrijven van Nederland, opent vanaf vandaag een eigen webwinkel. Ook online kunnen consumenten nu gebruik maken van de service van de supermarkt. De producten zijn te bestellen via de website en de app, vervolgens kunnen de producten opgehaald worden bij de verschillende Pick Up Points.

Online boodschappen doen

Door het openen van een webwinkel laat Jumbo haar klanten boodschappen doen op elk gewenste tijd en plaats. Net als in de winkels streven ze er naar om de consumenten boodschappen te laten doen zonder ergernissen te ervaren. Er worden  verschillende middelen geboden waarop het boodschappen gemakkelijker kan worden gemaakt. Zo hoeft de consument niet meer alle producten van een recept bij elkaar te zoeken, het recept kan in één keer worden aangeklikt.

Pick Up Points

De online boodschappen kunnen opgehaald worden bij verschillende Pick Up Points. Jumbo opent deze week zes ophaalpunten. Die Pick Up Points zijn gevestigd in Tilburg, Raamsdonksveer, Nieuwegein en op twee plaatsen in Utrecht. De supermarkt keten is druk bezig om meer Pick Up Points te vestigen door het hele land. Er zijn zelfstandige Pick Up Points waar je boodschappen op kan halen. Het ophalen van de boodschappen kan ook in de aangesloten winkels. 

Thuisbezorgen

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de boodschappen door Jumbo thuis te laten bezorgen zoals dat bij concurrenten Albert Heijn, Coop en Plus wel kan. Naar eigen zeggen bekijkt Jumbo de mogelijkheid om producten thuis te laten bezorgen zonder dat de kwaliteit van de producten en de scherpe prijs van de Jumbo hierdoor afneemt.

Lees verder op Voeding Nu online:
Productnieuws: knapperige larven proeven bij Jumbo
Vlees uit nederlandse natuur in de supermarkt

Reageer op dit artikel