nieuws

Boekrecensie: Dat zal lekker smaken, eet maar op!

Algemeen

Boekrecensie: Dat zal lekker smaken, eet maar op!

Rijstwafels met bosbessenkwark, zelfgemaakte appelmoes, ketchup of kipnuggets. Crackers met kruidenspread, driekleurensalade of kindertiramisu. Dit is een greep uit de recepten uit Dat zal lekker smaken, eet maar op! Hét basiskookboek voor grote en kleine eters.

Met 150 eenvoudige recepten is dit kookboek een aanwinst voor drukbezette ouders met kleine kinderen. Alle informatie die je als ouder wilt krijgen, staat in het eerste hoofdstuk van dit nieuwe kookboek, maar ook niet meer informatie dan nodig. De recepten zijn kort en overzichtelijk, de benodigde ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt.

 

Oefenhapjes

De eerste recepten zijn voor de allerkleinste die net beginnen met vaste voeding. Simpele oefenhapjes met drie verschillende gekookte groentes en appelwortelmousse zijn de eerste twee recepten.

 

Gezin

Na de introductiehapjes staan recepten voor het hele gezin. Deze zijn iets ingewikkelder, maar nog steeds binnen korte tijd te bereiden. Een voorbeeld is de quiche met zalm en spinazie: voor de bereiding, volgens het kookboek, 10 minuten nodig, waarna het nog wel 1 uur in de oven moet

 

Onderweg

Het kookboek sluit af met recepten voor onderweg, voor tussendoor, om te trakteren of voor tijdens de feestdagen.

 

Te Koop

Dat zal lekker smaken, eet maar op! Hét basiskookboek voor grote en kleine eters wordt uitgegeven door Karakter Uitgevers. Prijs € 14,99.

 

Lees verder op Voeding Nu online

Het Voedingscentrum lanceert samen met het Nibud een kookboek
Recensie: Koken voor 4 personen voor 5,-

Reageer op dit artikel