nieuws

Voorgenomen verkoop titels BoardRoom Zorg en Food Hospitality aan Vakmedianet

Algemeen

Voorgenomen verkoop titels BoardRoom Zorg en Food Hospitality aan Vakmedianet

Uitgeverij MYbusinessmedia heeft vandaag bekend gemaakt voornemens te zijn de titels BoardRoom Zorg en Food Hospitality per 1 januari 2015 aan Vakmedianet te verkopen.

Hein Bronk (CEO MYbusinessmedia) over de voorgenomen verkoop: “Een overname door Vakmedianet van deze merken past in keuzes die MYbusinessmedia maakt voor een grotere focus op een aantal kernmarkten, zoals Food, Trading, Engineering, Maritime en Fashion. Binnen Food willen wij ons richten op de verdere groeimogelijkheden van ons grootste merk VMT. Met deze keuze doen wij Food Hospitality en BoardRoom Zorg tekort in onze aandacht en de ontwikkelmogelijkheden. De afgelopen jaren hebben we fors geïnvesteerd in de kwaliteit van deze merken om ze beter te positioneren. Met andere woorden: De merken zijn nu klaar voor een overname, om elders de volle aandacht en doorontwikkeling te krijgen die ze verdienen.” Eerder dit jaar verkocht MYbusinessmedia de titels Boekblad en Mediafacts al aan uitgeverij Pubmedia.

 

De komende periode worden de vervolgstappen richting een overgang van de titels en de betrokken medewerkers in goed overleg tussen MYbusinessmedia en Vakmedianet verder uitgewerkt.

 

Over Vakmedianet

Vakmedianet biedt vakinformatie die professionals in staat stelt online het laatste nieuws te volgen en snel betrouwbare antwoorden te  vinden op hun vragen waarbij zij in print, op congressen en via boeken geïnspireerd worden door relevante vakinformatie.

 

Over MYbusinessmedia

MYbusinessmedia heeft een portfolio van tientallen marktleidende vakbladen, boeken, websites, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Hiermee worden ondernemers en professionals in een tiental branches voorzien van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot maritime en van industry tot engineering.

Reageer op dit artikel