nieuws

Productnieuws: Food Connect introduceert Maaltijdautomaat

Algemeen

Productnieuws: Food Connect introduceert Maaltijdautomaat

Tijdens de Facilitaire beurs in Den Bosch, van 14 tot en met 16 januari, introduceert Food Connect de (gezonde) Maaltijdautomaat, een automaat waaruit avondmaaltijden gekocht kunnen worden.

Door de automaat kunnen op werkplekken altijd gezonde maaltijden beschikbaar komen waardoor werknemers die bijvoorbeeld overwerken  zo’n maal tot hun beschikking krijgen. Food Connect spreekt over een aanbod van gezonde en voedzame maaltijden die ter plekke kunnen verwarmd of naar huis mee genomen kunnen worden.

 

Automatisch

Bedrijven en organisaties hebben zelf geen omkijken naar de Maaltijdautomaat. De automaat geeft automatisch de stand van het aantal maaltijden door aan Food Connect. Food Connect kookt vervolgens de maaltijden én vult de automaat weer aan.

 

Betalen

Gebruikers van de automaat betalen de maaltijd rechtstreeks aan de automaat, waardoor bedrijven geen financiële rompslomp hebben. Betalingen kunnen zowel met contant geld worden verricht als door middel van een betaalpas.

Seizoensmaaltijden

De maaltijden in de automaat worden op het seizoen afgestemd. Voorbeelden van herfst/winter maaltijden zijn: Prei-gehaktschotel, Gekookte aardappels, boontjes en runderlap of Macaronischotel met kaas. In de automaat passen 6 verschillende maaltijden.

 

Meer informatie over de maaltijdautomaat vindt u op www.maaltijdautomaat.nl

 

Lees verder op Voeding Nu online
Productnieuws: Spar start pilot met kant-en-klaarmaaltijden voor ouderen.

Productnieuws: AH introduceert vleesvrije maaltijden voor sterrenchef

Reageer op dit artikel