nieuws

Productnieuws: online productmagazine FrieslandCampina Institute vernieuwd

Algemeen

Productnieuws: online productmagazine FrieslandCampina Institute vernieuwd

FrieslandCampina Institute heeft een vernieuwd online productmagazine. Op de website zijn nu van meer dan 200 producten van FrieslandCampina de voedingswaarde en ingrediëntenlijst te vinden

Het digitale productoverzicht is gemaakt voor gezondheidsprofessionals. Per product is in één oogopslag de hoeveelheid energie, vetten, koolhydraten, vezels, eiwit en zout te zien. Daarnaast is te zien welke producten een bron van bepaalde mineralen en vitaminen zijn.

 

Allergenen

Met zoekcriteria zijn producten te vinden vrij van zes verschillende allergenen: gluten, kippenei, koemelk, lactose, pinda en soja.

 

Producten

Naast melk en melkproducten staan kaas en kaasproducten, vleesvervangers en vruchtensappen en dranken van diverse merken van FrieslandCampina in het online magazine.

 

Praktische informatie

FrieslandCampina Institute wil gezondheidsprofessionals praktische informatie bieden over een breed scala van voeding en gezondheid gerelateerde onderwerpen. De voorlichtingsmaterialen zijn gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap en gratis aan te vragen via de website.

 

Lees verder op Voeding Nu online

Friesland Campina Nuenen breidt productie uit

Reageer op dit artikel