nieuws

Productnieuws: Albert Heijn breidt glutenvrij-assortiment op ah.nl uit

Algemeen

Productnieuws: Albert Heijn breidt glutenvrij-assortiment op ah.nl uit

Albert Heijn voegt 200 producten toe aan het glutenvrij-assortiment op ah.nl. Ook is er meer keuze in lactosevrije, natriumarme en suikerbewuste voeding.

Albert Heijn breidt het assortiment uit zodat er meer en een makkelijkere keuze is voor alle Nederlanders met een voedselallergie, voedselintolerantie of voorgeschreven dieet. Het hele assortiment is verkrijgbaar op ah.nl. Winkels bieden, afhankelijk van een grootte, een gedeelte aan.

 

Nieuwe producten

Het glutenvrije assortiment is uitgebreid naar 320 producten. Er zijn bijvoorbeeld diverse bakmixen van Finax en mueslirepen toegevoegd. Het lactosevrije assortiment is uitgebreid naar 60 producten, natriumarm assortiment naar 25 producten en suikerbewust assortiment naar 85 producten.

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Productnieuws: Heinz lanceert Karvan Cévitam GO 

Reageer op dit artikel