nieuws

Productnieuws: Robinsons Fruit Shoot introduceert smaken zonder toegevoegde suikers

Algemeen

Productnieuws: Robinsons Fruit Shoot introduceert smaken zonder toegevoegde suikers

Britvic, één van de grootste frisdrankfabrikanten in Europa, lanceert twee nieuwe Robinsons Fruit Shoot varianten zonder toegevoegde suikers: Robinsons Fruit Shoot 0% toegevoegde suiker en Robinsons Fruit Shoot Hydro zonder toegevoegde suikers.

Robinsons Fruit Shoot 0% toegevoegde suiker is een fruitdrank gemaakt van fruitsapconcentraat en water en is verkrijgbaar in twee fruitige smaken: rood fruit en sinaasappel. De flesjes bevatten 200 ml fruitdrank.Fruit Shoot Hydro zonder toegevoegde suikers, een drank op basis van bronwater, is beschikbaar in twee smaken: appel-framboos en sinaasappel-ananas en verkrijgbaar in een flesje van 350 ml.

Geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

De nieuwe Fruit Shoot varianten zonder toegevoegde suikers zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en voorzien van een hersluitbare dop.

De fruitdrankjes zonder toegevoegde suikers worden tegelijkertijd gelanceerd met een nieuwe app: ‘Zookerz, de Zoektocht naar de Gestolen Schat’, die actiever spelen voor kinderen en hun ouders stimuleert.

Zookerz

De app bevat twaalf avonturen waarbij de ‘Zookerz’ opdrachten voltooien en ‘bewijsmateriaal’ verzamelen door middel van het uploaden van zelfgemaakte foto’s. Kinderen worden uitgedaagd op zoek te gaan naar mysterieuze voetafdrukken van dieven, zichzelf te camoufleren en te verstoppen in de zoektocht naar dieven en hun behendigheid te tonen door met een lasso te zwaaien.

‘Fruit Shoot wil kinderen stimuleren veel te spelen en promoot graag een actieve en avontuurlijke levensstijl’, zegt Simon Owen, directeur van Britvic EMEA. ‘We vinden het ook belangrijk om moeders meer keuzeopties in dorstlessers te bieden. Met de nieuwe varianten Fruit Shoot zonder toegevoegde suikers, bieden wij hen die keuze.’

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Productnieuws: Arla introduceert Cocio

 

Reageer op dit artikel