nieuws

Productnieuws: Sligro zet zich in voor gezonde schoolkantine met Campusdagen

Algemeen

Productnieuws: Sligro zet zich in voor gezonde schoolkantine met Campusdagen

Sligro presenteert de Sligro Campusdagen. Ze komen voort uit het zogenoemde Break Point, een speciaal ontwikkeld totaalconcept wat schoolcateraars ondersteunt bij het opzetten en behouden van een gezonde schoolkantine.

Sligro zet zich in om een gezonder aanbod van voeding en dranken op scholen te realiseren. Tijdens de Campusdagen kunnen mensen die werkzaam zijn in de schoolcateringbranche inspiratie opdoen en kennis en kunde met elkaar delen. In Nederland zijn er vijf locaties waar deze dagen worden gehouden.

 

Break Point

Break Point biedt volgens Sligro een eigentijds, uitgebalanceerd en trendy assortiment, wat voor elke school op maat kan worden samengesteld. Daarnaast wordt er door Break Point geïnvesteerd in een frisse uitstraling in de kantine en wordt de school met advies ondersteund. ‘Het is dé gezonde kantineformule voor onder andere scholen die de kantine in eigen beheer exploiteren.’

 

Campusdagen

In mei en juni worden de Sligro Campusdagen gehouden in Nieuwegein, Rotterdam Zuid, Assen, Arnhem en Tilburg. Meer informatie over hoe Sligro de scholencatering aanpakt: www.sligro.nl/schoolcatering.

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Verantwoorde Tosti

Reageer op dit artikel