nieuws

Productnieuws: Tommies zet zich in voor gezonde tussendoortjes

Algemeen

Productnieuws: Tommies zet zich in voor gezonde tussendoortjes

De verpakking van Tommies, een Nederlands snackgroentemerk, is in een nieuw jasje gestoken. De clown die alle verpakkingen siert is na tien jaar vernieuwd.

Het nieuwe uiterlijk gaat gepaard met een landelijke campagne om mini-groente als gezond snoep en verantwoord tussendoortje te positioneren. Zo hoopt Tommies een structurele bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland.

 

Verkrijgbaarheid

Tommies zal, behalve in het supermarktkanaal, verkrijgbaar zijn op scholen, tankstation en in kantoren. Volgens marketing manager Yvonne Vanlier zijn tomaatjes en paprikaatjes lekker en gezond. Kinderen ervaren het als lekker door de zoete smaak van de mini-groente.

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Productnieuws: Urban Farming lanceert ‘Sprouts’

Reageer op dit artikel