nieuws

Productnieuws: Kenniscentrum suiker & voeding lanceert vernieuwde website

Algemeen

Productnieuws: Kenniscentrum suiker & voeding lanceert vernieuwde website

Volgens het Kenniscentrum suiker & voeding is het merendeel van de Nederlandse consumenten regelmatig op zoek naar voedingsinformatie die hen helpt bij het maken van keuzes. Daarom heeft het Kenniscentrum in juni een vernieuwde website geïntroduceerd.

Het Kenniscentrum suiker & voeding vindt het belangrijk om actuele en onderbouwde informatie over suikers en koolhydraten aan te bieden tussen de fabels en mythes in de media door. Naar eigen zeggen kunnen consument op de vernieuwde website betrouwbare en praktische informatie vinden over suiker en koolhydraten.

 

Website

Op de website staat een ‘suikerquiz’ die inzicht geeft in iemands kennis. Ook staat er een voedingsmiddelentabel, die informatie geeft over de hoeveelheid en soorten suikers in alledaagse producten die worden gebruikt. Verder kunnen consumenten recepten vinden voor verschillende producten, zoals appeltaart of jam.  

 

‘Bij mensen bestaat suikerverslaving fysiologisch gezien niet’

Reageer op dit artikel