nieuws

Productnieuws: Tommies lanceert nieuwe mixverpakking om Nederland gezonder te maken

Algemeen

Productnieuws: Tommies lanceert nieuwe mixverpakking om Nederland gezonder te maken

Slechts vijf procent van de volwassenen haalt de door het Voedingscentrum aanbevolen  200 gram groenten per dag. Kinderen tussen 7 en 18 jaar eten slecht één procent van de aanbevolen hoeveelheid groente. 

Tommies  lanceerde daarom 16 juni een nieuwe mixverpakking met drie soorten groenten. ‘Op deze manier proberen we het snacken van groente nog aantrekkelijker te maken. We dragen zo op een leuke manier bij aan een gezonder Nederland’, reageert het moederbedrijf Greenco.

 

Campagne mini-groente

Ook start Greenco, de eerste producent en verpakker van snackgroenten in Nederland, vanaf 17 juni  de campagne Mini-groente groot maken.
Jos van Mil, tomatenteler en medeoprichter van Greenco: ‘Wij zien nog veel mogelijkheden om de consumptie van snackgroenten te stimuleren en wij gaan er alles aan doen om die kans te benutten. We zoeken met diverse partijen samenwerking om Tommies snackgroenten door heel Nederland en de hele dag door beschikbaar te maken.’

 

Lees verder op Voeding Nu online:

Productnieuws: Tommies zet zich in voor gezonde tussendoortjes

Reageer op dit artikel