nieuws

Productnieuws: HelloFresh komt met ontbijtbox

Algemeen

Productnieuws: HelloFresh komt met ontbijtbox

Maaltijdboxenbezorger HelloFresh heeft het assortiment uitgebreid met een ontbijtbox. In deze box zitten alle ingrediënten die nodig zijn voor vijf ontbijten.

De ontbijtbox is een aanvulling op het huidige assortiment van HelloFresh. Zo voorziet het bedrijf klanten nu niet alleen ’s avonds, maar ook ’s ochtends van een maaltijd. Maartje Frederiks, mede-oprichter en CEO van HelloFresh Benelux: “Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen ’s avonds van het gemak en de kwaliteit van HelloFresh gebruik kunnen maken, maar ook ’s ochtends op een gemakkelijke manier van een voedzaam ontbijt kunnen genieten.”

HelloFresh ontbijtbox

De Ontbijtbox bevat alle ingrediënten voor vijf dagen ontbijt voor twee of vier personen. Er zitten drie recepten bij, altijd een fles vers sap en extra fruit voor onderweg of op het werk.

Frederiks legt uit: “De recepten zijn binnen vijf minuten te bereiden. Er zit elke week één recept in dat wat meer tijd kost. Ideaal voor in het weekend, als je iets langer in bed wil liggen en meer tijd hebt om met elkaar te ontbijten.”

What’s in the box?

In de eerste ontbijtbox, die deze week bij klanten wordt thuisbezorgd, zit bijvoorbeeld Griekse yoghurt met appel, blauwe bessen en cranberry-pittenmix, crackers met kaas en gerookte kalkoenfilet en alle ingrediënten om in het weekend bananenpannenkoeken met honing te maken.

De ontbijtbox van HelloFresh is in combinatie met een maaltijdbox te bestellen via de website van HelloFresh.

’Allee’ Fresh

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn sinds januari van dit jaar ook in Vlaamse en Brusselse huishoudens te krijgen. Sinds een aantal maanden is het ook de enige maaltijdboxenleverancier die levert op de Wadden.

Lees verder op Voeding Nu online:
Drie avonden Hellofresh

Reageer op dit artikel