nieuws

Productnieuws: Apetito breidt assortiment uit

Algemeen

Productnieuws: Apetito breidt assortiment uit

Apetito, producent van kant-en-klare vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten, brengt deze week haar nieuwe catalogus ‘Dineren a la carte’ uit. Het nieuwe assortiment bevat zowel compleet nieuwe als vernieuwde maaltijden.

Marktingmanager van Apetito, Bas Lammertink geeft aan dat bij de samenstelling van het assortiment rekening wordt gehouden met de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Ook is er gelet op het zoutgehalte van de maaltijden.

Meer keus

Het nieuwe assortiment biedt meer mogelijkheden voor mensen die aan een dieet gebonden zijn. Lammertink zegt dat het aanbod glutenvrije maaltijden is uitgebreid. Ook geeft hij aan dat op verzoek van de klanten meer  traditionele gerechten als een runderstoofpotje, pannenkoeken met spek en bruine bonensoep zijn opgenomen in het assortiment. Pasta carbonara en eendenvlees in zoetzure saus zijn toegevoegd als internationale gerechten. Daarnaast zijn er onder andere nieuwe visgerechten en  natriumarme maaltijden.

 

Lees verder op Voeding Nu online:
Kant-en-klare Italiaanse hap te zout en te vet

Gezonde productverbeteringen: druk op bedrijven wordt groter

Reageer op dit artikel