nieuws

Gewichtsconsulenten voeren campagne ‘Vind het ritme in je voeding’

Algemeen

Gewichtsconsulenten voeren campagne ‘Vind het ritme in je voeding’

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) is deze week begonnen met de campagne Vind het ritme in je voeding. Tot 19 juni benadrukken de gewichtsconsulenten via verschillende media de begeleiding die ze kunnen bieden bij het verwerven en behouden van een gezonde leefstijl.

`Weten wat je het beste kunt eten is één ding, maar het inpassen van veranderingen in het dagelijks leven is voor velen niet zo eenvoudig. De gewichtsconsulent kan daarbij prima begeleiden`, vindt BGN

Facebook

De facebookpagina van de Beroepsvereniging wordt gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips en ideeën voor meer ritme in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde recepten, tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor ontspanning en balans.

 

Libelle Zomerweek

Als onderdeel van de campagne neemt de beroepsvereniging van 23 t/m 29 mei deel aan de Libelle Zomerweek, met een stand en een team gewichtsconsulenten. 

Lokale praktijken doen mee

De BGN heeft een netwerk van circa 1800 bij de vereniging aangesloten leden. Deze gewichtsconsulenten  doen mee aan de campagne en zullen extra acties inzetten om hun cliënten te begeleiden naar meer ritme in hun voeding, met als doel een gezondere leefstijl. 

Reageer op dit artikel