nieuws

Productnieuws: ‘Nieuwe website Coca-Cola Nederland’

Algemeen

Coca-Cola heeft een nieuwe corporate website in de vorm van een dynamisch digitaal magazine: Coca-Cola Journey.

Coca-Cola Journey is een verzameling van alle verhalen en nieuwsberichten over Coca-Cola in Nederland. Bezoekers kunnen er artikelen vinden over onder andere gezondheid en duurzaamheid, of over de geschiedenis en toekomstplannen van het bedrijf.

Op digitale reis


Araya Hussainali, Digital Content Editor voor Coca-Cola Journey vertelt: ‘We willen iedereen die geïnteresseerd is in Coca-Cola meenemen op onze reis. Daarom is de website een soort magazine waar je steeds nieuwe verhalen vindt over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Coca-Cola. Daarbij is er veel aandacht voor ons lokale verhaal: wat Coca-Cola in Nederland betekent en hoe we ons steentje bijdragen aan de samenleving. Ook geven we duidelijke informatie over onze dranken en hoe we een gebalanceerde leefstijl stimuleren.’

Primeur in Nederland


Sinds het begin in de Verenigde Staten, zijn er inmiddels wereldwijd lokale Coca-Cola Journey websites ontwikkeld waarin wekelijks nieuwe artikelen, foto’s, video’s en blogs worden toegevoegd. Zo ook in Nederland. In vergelijking tot de andere Journey websites is Nederland echter wel het eerste land waarin The Coca-Cola Company, het merk zelf, en Coca-Cola European Partners, de bottelaar, zijn verenigd op één website.

Foto's

Reageer op dit artikel