nieuws

Productnieuws: Albert Heijn reduceert suiker in frisdrank voor kinderen

Algemeen

Productnieuws: Albert Heijn reduceert suiker in frisdrank voor kinderen

De komende weken gaat supermarkt Albert Heijn in 40 producten het suikergehalte verlagen in het schap met frisdrank voor kinderen en het schap met sappen. Daarnaast introduceert de retailketen 14 nieuwe producten en een Friswijzer bij het frisdrankschap voor kinderen.

Albert Heijn verlaagt het suikergehalte in alle AH Frisse Fruitdrank en AH Djoezz met dertig procent. De Friswijzer die vorig jaar werd geïntroduceerd bij het frisdrankschap staat nu ook bij het schap met frisdrank voor kinderen. De wijzer laat de consument zien hoeveel suiker een product bevat en op welke wijze het product is gezoet. 

Twee nieuwe introducties

Steeds meer scholen adviseren ouders water mee te geven voor het pauze- en lunchmoment van hun kinderen. Daarom introduceert Albert Heijn Wally de Walvis water. Bij het openen van het pakje mineraalwater komen de vinnen van Wally tevoorschijn. Van de nieuwe pakjes Droomwater, exclusief bij Albert Heijn in het schap, kunnen kinderen knutselen. 

Reageer op dit artikel