nieuws

Nieuwe algemeen secretaris en gedelegeerd bestuurder Boerenbond

Algemeen

Nieuwe algemeen secretaris en gedelegeerd bestuurder Boerenbond

Frans De Wachter is door het Hoofdbestuur van Boerenbond aangesteld als Algemeen Secretaris van Boerenbond.

Per 1 november volgt hij Peter Bruggen op, die om gezondheidsredenen besliste om het management van de organisatie uit handen te geven. 

Gedelegeerd bestuurder

Frans De Wachter wordt tevens gedelegeerd bestuurder van Boerenbond vzw en in die hoedanigheid voorzitter van het Directiecomité. Hij is 38 jaar, en is van opleiding licentiaat klassieke filologie. Zijn beroepsloopbaan situeert zich voornamelijk binnen de groep Boerenbond. Van 2003 tot 2008 was hij nationaal voorzitter van de jeugdbeweging KLJ. In 2010 werd hij directeur van KLJ & Groene Kring vzw. 4 jaar later zette hij de stap naar de volwassenbeweging en werd hij directie-adjunct binnen Landelijke Gilden. In 2015 werd hij directeur Servicecentrum (ondersteunende diensten).

Reageer op dit artikel