nieuws

NVVL | Mini-symposium: ‘Hoe puur is puur?’

Algemeen

Puur natuur is een blijvende trend. Een groeiende groep consumenten vraagt zich af hoe hun eten bereid is en wil begrijpen wat er op het bord ligt. Want wat we uit pakjes en zakjes halen, kan niet goed voor ons zijn; onze voeding moet natuurlijk! Producenten spelen hierop in met kreten als ‘puur’ en ‘zonder kunstmatige toevoegingen’. Toch is het merendeel van de producten die we kopen min of meer bewerkt en komt uit een fabriek. Ons eten wordt in grote hoeveelheden opgekweekt, behandelt, aangepast en kant-en-klaar voorverpakt. Is puur een automatische garantie dat je veiliger en gezonder eet? Of zet het de consument op het verkeerde been? Daar willen we het onder bezielende leiding van Rosanne Herzberger tijdens het NVVL mini-symposium op 16 november met professionals uit de voedingswereld hebben.

Meer informatie? Ga naar onze event-pagina

Foto's

Reageer op dit artikel