nieuws

09/04 – Uitreiking Jaarprijs Goede Voeding 2019

Algemeen

09/04 – Uitreiking Jaarprijs Goede Voeding 2019

De Jaarprijs Goede Voeding 2019 wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking. De prijs is bedoeld voor voedingsbedrijven die hun producten vanuit een gezondheidsperspectief hebben verbeterd, bijvoorbeeld door minder zout, verzadigd vet, suiker of meer vezels te gebruiken. De communicatie rond een product en de aanzet tot gezonder gedrag tellen mee bij de beoordeling. Ook basisvoedingsmiddelen komen in aanmerking voor deelname. Uw product inschrijven kan tot 5 februari, dus schrijf uw product vandaag nog in!

Kijk hier voor meer informatie over de Jaarprijs Goede Voeding.

Foto's

Reageer op dit artikel