nieuws

Productnieuws: Nederlandse No Fairytales-groentetortilla’s nu ook in Denemarken

Algemeen

Productnieuws: Nederlandse No Fairytales-groentetortilla’s nu ook in Denemarken

Drie Deense supermarktketens Netto, Bilka en Føtex nemen de Nederlandse groentetortilla’s van No Fairytales op in hun assortiment. De tortilla’s zullen door heel Denemarken te koop zijn in 625 vestigingen. Er zullen twee varianten verkrijgbaar zijn de Rødbede Tortilla (rode bieten) en de Gulerods Tortilla (wortel), beide bestaande uit 45% groenten.

Denemarken is het vierde land waar de groentetortilla’s te koop zullen zijn. Nederland, België en Zweden gingen het land al voor. De stap naar Denemarken wordt gezet in samenwerking met de Salling Group, dit is het moeder bedrijf van de drie Deense supermarktketens.


Niet beperken tot landgrenzen

We zijn super trots en vereerd dat we samen met De Salling Group de Deense bevolking kunnen laten kennismaken met onze verse groentetortilla’s’, zegt Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales. ‘Met No Fairytales willen we op grote schaal mensen meer groenten laten eten en dat beperkt zich natuurlijk niet tot onze landsgrenzen. Als we met onze verstopte-groenten-aanpak echt iets willen betekenen voor het probleem van overgewicht in de wereld en impact willen maken, dan zullen we verder moeten kijken dan Nederland. Daarom is deze nieuwe distributie in Denemarken via de Salling Group een mooie nieuwe stap voor ons om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het eten van meer groenten.’ Aldus Kooijman.

Reageer op dit artikel