Free From Functional & Health Ingredients 2021: beter zakendoen voor retail en foodservice

event

BEDRIJFSINFORMATIE | Op 23 en 24 november a.s. vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2021 plaats in de RAI Amsterdam. De expo koppelt potentiële zakenpartners aan elkaar en inspireert met conferences van tientallen toonaangevende sprekers van prestigieuze instellingen en bedrijven.

Het assortiment plantaardig in de Nederlandse supermarkten stijgt in rap tempo; alleen al in Wageningen werken meer dan zestig startups en onderzoeksinstituten aan oplossingen en innovaties. Om het retail- en foodservice assortiment nog beter aan te laten sluiten op de vraag, creëert de Free From Amsterdam editie 2021 een verbindingsplek voor foodprofessionals uit alle vakgebieden. Van category managers en inkopers, tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen.

De nieuwste productinnovaties

Tijdens de expo presenteren honderden internationale fabrikanten en handelaren in voedingsmiddelen en dranken hun nieuwste productinnovaties. Relevante producten, die klaar staan om in de schappen te worden geplaatst. De vakbeurs geeft inzicht in zowel de laatste als toekomstige trends op het vlak van lactose-, gluten-, suikervrije en plantaardige producten, biologisch, vega(n), proteïne transitie, functionele voeding en ingrediënten.

‘Het is onze missie om connecties mogelijk te maken en beter zakendoen voor retail en foodservice te stimuleren, in een zich razendsnel ontwikkelende markt.’

Meer informatie en tickets: freefromfoodexpo.com

Lees ook
Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) samen Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.

Prof. Jaap Seidell keynote speaker op Food Technology

Prof. Jaap Seidell keynote speaker op Food Technology

Ons voedselsysteem barst uit zijn voegen. Om iets te veranderen hebben we een krachtig en samenhangend overheidsbeleid nodig, de consument kan het niet alleen. Daarover vertelt prof. Jaap Seidell als keynote speaker op dag 2 van Food Technology.

Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

BEDRIJFSINFORMATIE | Staat 1 december 2021 ook al omcirkeld in jouw agenda voor het Health, Food & Technology Event?