Free From Functional & Health Ingredients 2021: beter zakendoen voor retail en foodservice

event

BEDRIJFSINFORMATIE | Op 23 en 24 november a.s. vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2021 plaats in de RAI Amsterdam. De expo koppelt potentiële zakenpartners aan elkaar en inspireert met conferences van tientallen toonaangevende sprekers van prestigieuze instellingen en bedrijven.

Het assortiment plantaardig in de Nederlandse supermarkten stijgt in rap tempo; alleen al in Wageningen werken meer dan zestig startups en onderzoeksinstituten aan oplossingen en innovaties. Om het retail- en foodservice assortiment nog beter aan te laten sluiten op de vraag, creëert de Free From Amsterdam editie 2021 een verbindingsplek voor foodprofessionals uit alle vakgebieden. Van category managers en inkopers, tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen.

De nieuwste productinnovaties

Tijdens de expo presenteren honderden internationale fabrikanten en handelaren in voedingsmiddelen en dranken hun nieuwste productinnovaties. Relevante producten, die klaar staan om in de schappen te worden geplaatst. De vakbeurs geeft inzicht in zowel de laatste als toekomstige trends op het vlak van lactose-, gluten-, suikervrije en plantaardige producten, biologisch, vega(n), proteïne transitie, functionele voeding en ingrediënten.

‘Het is onze missie om connecties mogelijk te maken en beter zakendoen voor retail en foodservice te stimuleren, in een zich razendsnel ontwikkelende markt.’

Meer informatie en tickets: freefromfoodexpo.com

Lees ook
Twaalfde editie Voedingsgeneeskunde Congres op 20 mei

Twaalfde editie Voedingsgeneeskunde Congres op 20 mei

20 mei vindt de twaalfde editie plaats van het Voedingsgeneeskunde Congres in Expo Houten. Het thema van dit jaar is Op eigen kracht: over zelfherstel, voeding en motivatie.

Allemaal aan  de blauwe bes? | Trends in onderzoek naar de effecten van voeding op het brein

Allemaal aan de blauwe bes? | Trends in onderzoek naar de effecten van voeding op het brein

Accenten binnen het voedingsonderzoek verschuiven. Daar zijn veel voorbeelden van. Deze trends worden mogelijk gemaakt door ontwikkelingen in aangrenzende wetenschapsgebieden en technologieën. Deskundigen spraken hierover op een bijeenkomst in Baarn over leefstijl, voeding en brein.

Voorspelling experts op Dutch Food Day | Groenten als ontbijt

Voorspelling experts op Dutch Food Day | Groenten als ontbijt

Experts voorspellen voedingsgewoonten voor de toekomst: we gaan op meer momenten per dag groenten eten voor een gezond en duurzaam eetpatroon.