Georganiseerde praktijkvoering en veilige interactie met jouw cliënt!

nutriportal

BEDRIJFSINFORMATIE | Leefstijl, beweging, mindset en voedingsinterventies kunnen mensen helpen om gezonder te leven. Als er sprake is van een aandoening, dan is het een onderdeel van het behandelplan. De missie van Nutrilink is om mensen en hun professionals hierbij te helpen. 

Diëtisten, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches en therapeuten worden al vele jaren ondersteund met de software van Nutrilink. Het bestaat uit een gespecialiseerd en zeer uitgebreid cliëntendossier met een gekoppeld e-health platform (Nutriportal). Op Nutriportal kan de cliënt inloggen. Het platform wordt ingezet bij face2face of online begeleiding, maar Nutrilink gelooft al jaren in omnichannel. De combinatie zorgt voor een intensievere begeleiding, betere en flexibelere bereikbaarheid en het resultaat is duurzamer. 

Er is veel interactie met iedereen uit het werkveld. Vandaar dat het systeem zo goed inzetbaar is bij alle voedingsprofessionals die met gezondheid bezig zijn. Ook voedingsberekeningen, boekhouding, online agenda, videobellen, behoort tot de mogelijkheden. De cliënt kijkt zijn beknopte dossier in en vult zijn dagboek in. De professional coacht hiermee, naast voeding en beweging, ook heel goed op gedrag.

De praktijk wordt ook gevonden door de optie “zoek een praktijk”. Dus dit is zeker nog een meerwaarde om op de kaart van Nutriportal te staan! De laatste update is de gezamenlijke databank, want samen bouwen we de toekomst! 

Nutrilink neemt nieuwe professionals aan de hand bij de opstart. Ze krijgen persoonlijk online uitleg en vragen stellen kan altijd. Ook worden er geregeld korte onlinetrainingen gegeven. Nutriportal is ook zonder de praktijksoftware heel goed inzetbaar!

https://www.nutrilink.eu 

Lees ook
Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

BEDRIJFSINFORMATIE | Staat 1 december 2021 ook al omcirkeld in jouw agenda voor het Health, Food & Technology Event?

Review | Een regenboog aan sapjes

Review | Een regenboog aan sapjes

Ingevroren sapjes, rijk aan groente en verrassend op smaak gebracht met fruit en kruiden, zo bij je thuisbezorgd. Dat is in één zin hoe je Sapje kunt omschrijven. Maar zijn de sapjes ook lekker?

Kan een shift in ons voedingspatroon de stikstofvervuiling omkeren?

Kan een shift in ons voedingspatroon de stikstofvervuiling omkeren?

Prof Harry Aiking (VU University Amsterdam) en Prof Jan Willem Erisman (Leiden University), maakten een samenvatting van de literatuur rond de impact van de stikstofcrisis op ons klimaat, op andere milieuproblemen en op onze gezondheid. De potentiële rol van een shift in het voedingspatroon en duurzame landbouw worden hierbij benadrukt.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement