Over 4 weken alweer….. Health, Food & Technology Event | 1 december 2021

HFT

Dat voeding rechtstreeks van invloed is op gezondheid staat vast, maar…

  • Welke rol kan technologie spelen bij o.a. het proces van bewustwording, samenwerking en gepersonaliseerde voeding?
  • Wat heeft echt impact?
  • Met wie kun je samenwerken?
  • Hoe bereik je de maatschappij?
  • Hoe maak je de gezonde keuze makkelijker en toegankelijk voor iedereen?
  • Hoe realiseren we duurzame gedragsverandering?
  • Wat zijn de ontwikkelingen op gebied van de drijvende krachten data en technologie?

Tijdens het Health, Food & Technology Event krijg je gegarandeerd antwoord op al deze vragen door onder andere deze inspirerende keynotes:

  • Jaap Seidell, Lid raad van bestuur Sarphati Amsterdam / Hoogleraar Voeding & Gezondheid VU
  • Hanno Pijl, Professor, Leiden University Center
  • Judith van der Horst-Graat,  PhD, Innovation Lead Food & Health / Personalised Nutrition position paper lead at Foodvalley
  • Nard Clabbers, Chief Science Officer at Happ, Personalised nutrition position paper Lead at Foodvalley, Thought leader in personalized nutrition,  Ecosystems and innovation
  • Maaike de Vries, Gezondheidswetenschapper
  • Chris van Hoof, Vice President R&D at imec, General Manager OnePlanet Research Center
  • Dr. Manon van den Berg, Themaleider voeding/diëtist/wetenschappelijk onderzoeker, Radboudumc

Wil je het Health, Food & Technology Event niet missen?
Verzeker jezelf nu direct van deelname  en kom alles te weten over nieuwste trends, samenwerkingen en innovaties binnen het speelveld van Health, Food en Technology!

Lees ook
“Duurzame voedingspatronen hier, moeten ook rekening houden met een beter milieu daar”

“Duurzame voedingspatronen hier, moeten ook rekening houden met een beter milieu daar”

Minder voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong eten kan een weldaad zijn voor het milieu. Maar wat zijn de eventuele milieu-effecten van meer plantaardige voedingsmiddelen?