Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

event

BEDRIJFSINFORMATIE | Staat 1 december 2021 ook al omcirkeld in jouw agenda voor het Health, Food & Technology Event?

Hoor én ervaar over thema's als:

• Awareness & Bewustwording
• Personalised Nutrition
• Kansen & mogelijkheden van data
• Publiek-Private samenwerking
• Business Modellen in voeding
• Technology & Innovatie
• Preventie & Duurzame gedragsverandering

Kortom, een dag met de nieuwste trends, samenwerkingen en innovaties binnen het speelveld van Health, Food en Technology!

Met inspirerende bijdragen van o.a.:

• Maaike de Vries – Gezondheidswetenschapper
• Chris van Hoof - Vice President R&D at imec, General Manager OnePlanet Research Center
• Dr. Manon van den Berg - Themaleider voeding/diëtist/wetenschappelijk onderzoeker, Radboudumc
• Jaap Seidell - Hoogleraar voeding & gezondheid, VU

Maak nu gebruik van de vroegboekkorting!

Wil je het Health, Food & Technology Event niet missen? Verzeker jezelf nu direct van een plaats én profiteer van het early-birdtarief! Bij aanmelding voor 1 november krijg je € 100,- vroegboekkorting en betaal je slechts € 299,-

Lees ook
Alimentaria 2022 - de belangrijkste trends in de levensmiddelensector

Alimentaria 2022 - de belangrijkste trends in de levensmiddelensector

In twee jaar tijd heeft corona het leven van miljarden mensen over de hele wereld veranderd. Het heeft de manier veranderd waarop we werken, wonen, winkelen, spelen en reizen. Het heeft ook de manier veranderd waarop we eten, wat we eten, hoe en waar we eten.

Twaalfde editie Voedingsgeneeskunde Congres op 20 mei

Twaalfde editie Voedingsgeneeskunde Congres op 20 mei

20 mei vindt de twaalfde editie plaats van het Voedingsgeneeskunde Congres in Expo Houten. Het thema van dit jaar is Op eigen kracht: over zelfherstel, voeding en motivatie.

Allemaal aan  de blauwe bes? | Trends in onderzoek naar de effecten van voeding op het brein

Allemaal aan de blauwe bes? | Trends in onderzoek naar de effecten van voeding op het brein

Accenten binnen het voedingsonderzoek verschuiven. Daar zijn veel voorbeelden van. Deze trends worden mogelijk gemaakt door ontwikkelingen in aangrenzende wetenschapsgebieden en technologieën. Deskundigen spraken hierover op een bijeenkomst in Baarn over leefstijl, voeding en brein.