Save the date - 1 december | 4e editie Health, Food & Technology Event

BEDRIJFSINFORMATIE | Staat 1 december 2021 ook al omcirkeld in jouw agenda voor het Health, Food & Technology Event?

Hoor én ervaar over thema's als:

• Awareness & Bewustwording
• Personalised Nutrition
• Kansen & mogelijkheden van data
• Publiek-Private samenwerking
• Business Modellen in voeding
• Technology & Innovatie
• Preventie & Duurzame gedragsverandering

Kortom, een dag met de nieuwste trends, samenwerkingen en innovaties binnen het speelveld van Health, Food en Technology!

Met inspirerende bijdragen van o.a.:

• Maaike de Vries – Gezondheidswetenschapper
• Chris van Hoof - Vice President R&D at imec, General Manager OnePlanet Research Center
• Dr. Manon van den Berg - Themaleider voeding/diëtist/wetenschappelijk onderzoeker, Radboudumc
• Jaap Seidell - Hoogleraar voeding & gezondheid, VU

Maak nu gebruik van de vroegboekkorting!

Wil je het Health, Food & Technology Event niet missen? Verzeker jezelf nu direct van een plaats én profiteer van het early-birdtarief! Bij aanmelding voor 1 november krijg je € 100,- vroegboekkorting en betaal je slechts € 299,-

Lees ook
Thema-attractie over voedsel opent in 2023

Thema-attractie over voedsel opent in 2023

Eind 2023 opent in Ede de World Food Center Experience, Nederlands eerste thema-attractie over voedsel. In de WFC Experience ontdek je de complete wereld achter je eten op een leerzame, interactieve manier.

Free From Functional & Health Ingredients 2021: beter zakendoen voor retail en foodservice

Op 23 en 24 november a.s. vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2021 plaats in de RAI Amsterdam. De expo koppelt potentiële zakenpartners aan elkaar en inspireert met conferences van tientallen toonaangevende sprekers van prestigieuze instellingen en bedrijven.

Tientallen gezonde voeding-oplossingen gekoppeld tijdens matchmaking event

Tientallen gezonde voeding-oplossingen gekoppeld tijdens matchmaking event

Tijdens het tweede matchmaking event van Brave New Food op 14 oktober vonden ruim 200 gesprekken plaats tussen gevestigde food-bedrijven en innovatieve start-ups. Thema was Healthy Food Solutions.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement