Luistertip: Een podcast over voeding van I’m a Foodie

Luistertip_podcast_cottonbro_Pexels

Beeld: cottonbro via Pexels

Elke vrijdag deelt de redactie van VoedingNu een luister-, lees- of kijktip. Vandaag tippen we Een podcast over voeding van I’m a Foodie, waarin verschillende diëtisten en wetenschappers aan het woord komen.

Iedere vrijdag is er weer een podcast over een actualiteit rondom voeding. Het leuke aan Een podcast over voeding is dat de onderwerpen breed uit elkaar liggen. Waar het de ene keer gaat over voeding en kinderen, gaat het de keer erna over wetgeving. Zo is er voor iedereen wat wils.

Ik ben student Voeding en Diëtetiek en loop sinds kort stage bij VoedingNu. Zelf luister ik deze podcast het liefst als ik het huishouden doe of in de trein zit op weg naar mijn studie of werk. Ik luister niet altijd alle afleveringen, maar scroll door de lijst tot ik een onderwerp vind dat mij aanspreekt. Bijvoorbeeld seizoen 1 aflevering 4: Help: mijn peuter van 3 eet nauwelijks! Een gesprek met kinderdiëtist dr. Rolinda Demeyer. Of seizoen 1 aflevering 17: Hoe je die zak chips of reep chocola tóch kan weerstaan, in gesprek met dr. Roel Hermans.

Klik hier om naar de podcast te gaan of luister 'm in je podcastapp.

Meer over
Lees ook
Luistertip: podcastserie Maintenance Phase over BMI en de obesitasepidemie

Luistertip: podcastserie Maintenance Phase over BMI en de obesitasepidemie

Tijdens de zomerperiode deelt de redactie van Voeding Nu elke vrijdag een kijk-, luister- of leestip. Vandaag tippen we twee podcastafleveringen van Maintenance Phase getiteld The Body Mass Index en The Obesity Pandemic.

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, social media en de bladen. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Luistertip: podcast Damn, Honey over eetstoornissen

Luistertip: podcast Damn, Honey over eetstoornissen

Tot en met eind augustus houdt Voeding Nu een zomerrooster aan. In die periode deelt de redactie elke vrijdag een kijk-, luister- of leestip. Vandaag tippen we aflevering 70 van de podcast Damn, Honey, waarin makers Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen over eetstoornissen praten met een diëtiste en ervaringsdeskundige.