Colofon


Abonnementen, adreswijzigingen, inlogcodes

Vakmedianet Klantenservice
Postbus 31
2370 AA Roelofarendsveen
klantenservice@vakmedianet.nl
+31 (0)88 – 5840 888 (tijdens kantooruren)

Redactie Voeding Nu
redactie.voedingnu@vakmedianet.nl
+31 (0)88 – 5840 800

Postadres:
Postbus 448
2400 AK Alphen a/d Rijn
Nederland

Bezoekadres:
Prinses Margrietlaan 3
2404 HA Alphen a/d Rijn
Nederland
Routebeschrijving

Hoofdredacteur Voeding Nu
Hans Kraak
+31 (0)88 – 5840 448 of mail Hans

Uitgever
Suzanne Wanders
+31 (0)88 – 5840 454 of mail Suzanne

Redacteuren
Dionne Irving
+31 (0)88 – 5840 447 of mail Dionne
Aandachtsgebied: Plantaardige eiwitten en Productontwikkeling

Advertentie-exploitatie en Sponsoring
Madeleine van Vliet
+31 (0) 6 839 405 16 of mail Madeleine

Eindredacteur
Heleen van der Male
Mail Heleen


Voeding Nu is een uitgave van Vakmedianet. Vakmedianet is uitgever van de volgende informatiemerken: VMT, VMT Food (België), Food Magazine, Distrifood, Bakkerswereld, Vleesmagazine.

Redactieadviesraad Voeding Nu
Het tijdschrift van Voeding Nu werkt met een redactieadviesraad. Artikelen van externe auteurs in het magazine worden voor publicatie beoordeeld door een leescommissie van de redactieadviesraad. Als expertise ontbreekt, wordt deze van buiten de raad aangevuld.

De leden van de redactieadviesraad zijn:
Dhr. J. Broer, Dr. ir. mw. L. Brink (Voedingscentrum), Ir. N. Clabbers (TNO), mw. M. van Delft, ir. R. Gemen (EUFIC), dr. ir. C.D. de Gooijer (TKI Agri&Food), mw. prof. dr. ir. Kampman (Wageningen University), mw. dr. ir. E.J. Kok (RIKILT), mw. dr. ir. M.C. Ocké (RIVM), ass. prof. dr. P. Joris (Maastricht University), dr. J. Schrijver (Danone/Nutricia), prof. dr. H. Verhagen (EFSA), mw. dr. ir. A. Werkman (Hanzehogeschool Groningen), mw. B. van Wezel (Diëtist).

Zelf publiceren in Voeding Nu
Wilt u zelf een artikel publiceren in Voeding Nu? Dat kan. U kunt hiervoor contact opnemen met de hoofdredacteur, Hans Kraak. De richtlijnen die gelden voor de publicatie van een artikel vindt u hier.

PROCLAIMER
Voeding Nu werkt samen met partners of sponsors. Bij het samenstellen van het inhoudelijke deel van het programma van een bijeenkomst bepaalt de redactie wie, wanneer, waarover en hoe lang spreekt. Dat gaat ook op voor de inhoud van Voeding Nu, betreffende al onze media; de redactie is daarin leidend en onafhankelijk bij het maken van de keuze voor die inhoud. Dit is tevens een voorwaarde voor sponsoring.

Zowel voor onze bijeenkomsten als andere media-uitingen maken wij gebruik van reclame-inkomsten. Zonder deze zouden wij voor onze doelgroep geen (gratis) bijeenkomsten of informatie via onze andere media kunnen aanbieden. Bent u lid van onze doelgroep, dan bent u welkom op een van onze bijeenkomsten. Graag vernemen we dan uw oordeel over de informatie die u daar krijgt. En volg ons via het vaktijdschrift, onze website, nieuwsbrief en de sociale media Twitter, Facebook en Linkedin. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u bellen of mailen met de redactie van Voeding Nu.