Overig

Uit dit dossier
Voeding in de media - week 38

Voeding in de media - week 38

Deze week vierden we de dag van de diëtist en schreven verschillende media over leefstijl bij uiteenlopende ziektebeelden. Voeding in de media, week 38.

HAS Hogeschool gaat verder als HAS green academy

HAS Hogeschool gaat verder als HAS green academy

HAS Hogeschool bestaat dit jaar 75 jaar. Sinds 1947 is de onderwijsinstelling van hogere agrarische school uitgegroeid tot een veelzijdige hbo-opleider waar studenten en professionals terecht kunnen voor scholing, onderzoek, expertise en advies. De HAS zet koers naar een toekomst als hét expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in...

Verspillingsvrije Week daagt uit om aan de slag te gaan met voedselrestjes

Verspillingsvrije Week daagt uit om aan de slag te gaan met voedselrestjes

Een groot deel van de Nederlanders gooit liever geen voedselrestjes weg. Uit nieuw onderzoek van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling en het Voedingscentrum onder ruim 1500 Nederlanders blijkt dat 9 op de 10 mensen het belangrijk vindt om restjes op te eten. Driekwart zegt dit altijd of meestal te doen, maar toch wordt een kwart van het voedsel...

Albert Heijn start met AH Overblijvers om 4,5 miljoen kilo voedsel te besparen

Albert Heijn start met AH Overblijvers om 4,5 miljoen kilo voedsel te besparen

Albert Heijn start vanaf 5 september met AH Overblijvens-pakketten. Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en een naderende houdbaarheidsdatum hebben of uit het assortiment gaan. Klanten van Albert Heijn kunnen deze pakketten via de app kopen.

Maag Lever Darm Stichting start campagne Listen to your guts

Maag Lever Darm Stichting start campagne Listen to your guts

Spijsverteringsziekten zijn de derde grootste oorzaak van alle ziekenhuisopnamen door aandoeningen. Jaarlijks belanden meer van 150.000 mensen in het ziekenhuis door een maag-, darm- of leveraandoening. Daarom start de Maag Lever Darm Stichting met de campagne Listen to your guts, om Nederlanders op te roepen beter naar hun spijsvertering te luisteren...

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 5 2022
Editie 5 2022

Voeding Nu 5 staat helemaal in het thema van ouderen. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 00:00

Lees meer

Kindervoeding en Kinderdiëtetiek (basis)

14 oktober 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

17 november 2022

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea