Foodcamp op Zonnegoed

farmers

Beeld: Zonnegoed

Op 18 September 2021 organiseert Caring Farmers de Food Camp op Zonnegoed. Bezoek het eerste akkerbouwbedrijf van Nederland met het biocyclic vegan keurmerk voor veganistische groententeelt.

Bericht van Caring Farmers: 

Op de boerderij wordt druk gewerkt aan de teelt van onze mooie veganistische groenten voor dit seizoen. De pompoenplanten bloeien op, de uienoogst is al begonnen en de wortels staan in mooie rijen op het land. De aardappels groeien als kool. In de proeftuin voor onze ‘kleine’ teelten komt er steeds nieuwe aanplant bij: zoete aardappel, knolvenkel, prei, knolserderij... en voor het eerst in de geschiedenis van ons bedrijf staan er tuinbonen op het veld en staan de artisjokplanten te stralen tussen de aanplant van het prille voedselbos.

Wil jij een kijkje komen nemen en proeven van het land?

Schrijf je dan in voor de foodcamp die we samen met Caring Farmers organiseren op ons bedrijf Zonnegoed. Op 18 september 2021 kun je bij ons komen rondkijken, oogsten, koken, eten en zelfs sporten (naast een foodcamp is er voor de sportieve kids een bootcamp). Deelname is €8,70. Aanmelden kan via de link op de site van de Caring Farmers (en de knop hieronder). Er zijn 80 plaatsen beschikbaar.

Pssssssst.

Op onze nieuwe website lanceren we binnenkort de No Shit Food Movement. Vanaf nu verschijnen de updates van Zonnegoed en No Shit via de nieuwsbrief van noshitfood.nl. Als vriend van het eerste uur willen we je natuurlijk van alle ontwikkelingen op de hoogte houden. De aanmelding voor de nieuwsbrief gaat daarom automatisch over naar het nieuwe platform. Zo hoef je je niet opnieuw in te schrijven (en uitschrijven kan natuurlijk altijd, even goeie vrienden). Met deze beweging laten we zien dat veganistisch telen de toekomst heeft! Laat het avontuur maar beginnen.

https://caringfarmers.nl/foodcamps2021/