Evenementen
Cursus Zuiveltechnologie

Cursus Zuiveltechnologie

De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer. Chemische, microbiologische en fysische aspecten spelen een rol bij productie, vervoer en opslag van zuivelproducten. In deze cursus leer je er alles over.

Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? In deze cursus maak je kennis met biomoleculen en organische verbindingen en leer je de beginselen van de organische chemie. In deze cursus maak je kennis met de belangrijkste chemische reacties...

Cursus Bakkerijtechnologie

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden brood, banket en zoetwaren. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl. Een cursus voor bevlogen...

Meat Expo & Taste of Tavola

Meat Expo & Taste of Tavola

Meat Expo is een vakbeurs voor de slager, traiteur en vleessector. De beurs is dit jaar van 26 t/m 29 september in Kortrijk Xpo, België. Gelijktijdig vinden ook de delicatessenbeurs Taste of Tavola en de bakkersbeurs Broodway plaats.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 87,75 met korting, excl. btw

Profiteer nu
Editie 3 2021
Editie 3 2021

Editie 3 van Voeding Nu is extra speciaal: nieuwe uitgever, nieuw jasje! Binnenkort valt 'ie op de deurmat. Lees hier alvast de eerste artikelen online.

Lees meer
Evenementen

NVVL Online Inspiratie Sessie: Gezond eetgedrag. Wie heeft de touwtjes in handen?

1 juli 2021 - 1 juli 2021

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

12 oktober 2021

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea