Evenementen
Conferentie gepersonaliseerde voeding en gezondheid

Conferentie gepersonaliseerde voeding en gezondheid

In deze conferentie delen experts aan de Wageningen Academy hun kennis over de huidige stand van zaken over mogelijkheden van onderzoek en business, op het gebied van gepersonaliseerde voeding en gezondheid.

Intergastra 2024

Van zaterdag 3 tot woensdag 7 februari 2024 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Deze Duitse vakbeurs voor de horeca en gastronomie biedt veel inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van gastronomie.

Sirha Lyon 2024

Sirha Lyon, ook wel ‘Vervaardiging van de toekomst’, is een wereldwijd evenement voor foodservice en gastvrijheid. Bezoekers kunnen inspiratie op doen over de kansen van vandaag en morgen met betrekking tot de wereld van food.

Cursus Bakkerijtechnologie

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt. Ontdek de technologische achtergrond van de bakkerij, met andere woorden brood, banket en zoetwaren. Ontwikkel aan de hand van deze kennis je eigen stijl. Een cursus voor bevlogen...

Post-HBO vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering

Post-HBO vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering

De HAN in Nijmegen organiseert op 7 maart en 11 april 2022 een vervolgcursus Motiverende Gespreksvoering. Deze cursus gaat in op het verdiepen van je grondhouding, het toepassen van de vier processen en het gebruik van de basistechnieken.

Motiverende Gespreksvoering (basis)

In de basistraining Motiverende Gespreksvoering (MGV) bij de HAN leer je hoe je gedragsverandering tot stand brengt. Je oefent je vaardigheden tijdens de training, maar ook in je werksituatie met cliënten. De startdatum is 17 april 2023.

Fi Europe 2023

Fi Europe 2023

De Fi Europe, een vakbeurs voor voedings- en drankingrediënten. De volgende editie van Fi Europe zal plaatsvinden van 28 tot 30 november 2023 in Messe Frankfurt, germany en online van 20 tot 30 november 2023.

Voeding Nu Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van Voeding Nu en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen over voedsel, voeding en gezondheid.

Inschrijven
Editie 1 2023
Editie 1 2023

Voeding Nu 1 gaat over het thema kinderen en jongeren. Lees 'm hier!

Lees meer
Voeding Nu
Voeding Nu

Superaanbieding!
1 jaar Voeding Nu, het eerste jaar slechts € 45,00, excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

31 maart 2023 - 1 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Free From Food & Health Ingredients

30 mei 2023 - 31 mei 2023

Lees meer
Voeding Nu op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea