27/11 - Bijeenkomst Food for Thought

attachment-Slider_PAVO2015

We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is, maar waarom maken je hersenen dan toch minder gezonde beslissingen? Hoe vaak eet jij gedachteloos een tussendoortje? Niet iedereen staat hier altijd bij stil en vaak leggen we niet direct de connectie met je hersenen.

Maar hoe maak jij cliënten in de praktijk daarvan bewust? Vraag jij je ook af welke factoren beïnvloedbaar zijn en op welke manier je dit kan doen?

Tijdens de Voeding Nu bijeenkomst ‘Food for thought: waarom eetgedrag een hersenkwestie is’ op 27 november krijg je handvatten aangereikt om je cliënten hiervan bewust te maken. Ook krijg je deze dag inzicht in welke factoren allemaal van invloed zijn op het eetgedrag van mensen. Tenslotte breng je de opgedane inzichten in de praktijk tijdens een workshop en is er gedurende de dag veel ruimte voor discussie. Mis deze bijeenkomst niet en meld je hieronder aan voor deze interessante bijeenkomst!
LET OP: Inschrijven voor de ochtend of de hele dag is NIET meer mogelijk. Je kunt je nog wel inschrijven voor de middag workshop. Wil je op de wachtlijst gezet worden, stuur dan een mailtje naar Judith Verbeek | j.verbeek@mybusinessmedia.nl

Meer informatie? Ga naar onze event-pagina