Albert Heijn breidt ontbijtassortiment uit

Albert Heijn zet in op meer broodvervangers in de schappen. Het ontbijtassortiment wordt uitgebreid met 13 nieuwe AH-huismerkproducten en 27 nieuwe A-merkproducten, waaronder crackers op spelt- en roggebasis.

Bewust gezonder

Albert Heijn geeft aan dat steeds meer klanten bewust gezonder ontbijten. Daarom introduceert de supermarktketen nieuwe ontbijtproducten. Van ‘goed koopjes’ tot meer luxe producten met oergranen.

Granen van toen

Nieuw in het assortiment is knäckebröd die ‘de granen van toen’ heet. Met deze crackers van rogge, spelt en haver is Albert Heijn de eerste supermarkt die deze varianten onder het eigen merk aanbiedt.

Veel andere nieuwe producten in het schap zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn zoals ‘Leksands Knäcke’, de nummer 1 knäckebröd uit Zweden. 

Portie verpakking

Om klanten te voorzien van meer gemak, zijn er vanaf nu twee nieuwe Albert Heijn-portieverpakkingen met rijstwafels verkrijgbaar. Deze kleine verpakkingen zijn makkelijk om mee te nemen naar het werk of naar school, zegt de retailer.

Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

'We moeten cliënten van de Voedselbank-supermarkt stimuleren gezonde keuzes te maken'

'We moeten cliënten van de Voedselbank-supermarkt stimuleren gezonde keuzes te maken'

De passie van... Susan Vermunt. NAV-lid en Supermarktmanager bij Voedselbank Rotterdam.Hoe bent u in de voedingswereld terechtgekomen? ‘Ik hield altijd erg van koken en later is de link naar gezondheid ontstaan. Na de havo heb ik Voeding & Diëtetiek gestudeerd in Nijmegen. Mijn interesse naar de fysiologie van voeding werd steeds groter, waardoor...

Vegetarisch broodbeleg kan glutenvrij én tegelijk niet te droog zijn, belooft Garden Gourmet

Vegetarisch broodbeleg kan glutenvrij én tegelijk niet te droog zijn, belooft Garden Gourmet

Nestlé vernieuwt het assortiment vegetarisch broodbeleg van Garden Gourmet. Het beleg is volgens de multinational nu ook glutenvrij. Volgens Nestlé is het vegetarisch broodbeleg van Garden Gourmet ontwikkeld voor flexitariërs en vegetariërs en bestaat uit boterhamworst, kipfilet, kipfilet met tuinkruiden,...