Bakx Foods introduceert nieuw assortiment en merknaam

attachment-snacks-Foodworks

Bakx Foods, de Nederlandse leverancier van vleessnackproducten, gaat binnenkort verder als ‘Foodworks’, met een nieuw assortiment vleessnacks. Het bedrijf zal de nieuwe Europese merknaam en het assortiment bekend maken tijdens de Horecava in RAI Amsterdam van 8 t/m 11 januari 2018.

Bakx Foods is sinds vorig jaar onderdeel van de OSI Group, leverancier van vleesproducten.

Rob Steur, commercieel directeur van OSI Foods Europe: “Wij zijn verheugd om tijdens de Horecava Foodworks te kunnen introduceren. Dankzij de overname door OSI Group hebben wij de kans gekregen om ons assortiment aanzienlijk uit te breiden en daarmee een bredere doelgroep te bedienen.”

 

Van fast- naar foodservice

Het foodservicemerk Foodworks is gericht op de totale foodservicemarkt terwijl Bakx zich voornamelijk richtte op de fastservicemarkt. Door de uitbreiding van het merk Foodworks kan Bakx een nog grotere markt bedienen, waaronder horeca en catering, 

Lees ook
Nederlander wil wel minder snoepen, maar gezond aanbod ontbreekt

Nederlander wil wel minder snoepen, maar gezond aanbod ontbreekt

Tweederde van de Nederlanders wil minder snoepen en snacken of is hier al actief mee bezig, maar gebrek aan gezond aanbod maakt het lastig. Dat blijkt uit onderzoek van het Voedingscentrum.

Wie durft? Zaak tegen de overheid

Wie durft? Zaak tegen de overheid

De Nederlandse overheid faalt in de aanpak van de obesitaspandemie. De regering ontwikkelt te weinig beleid voor een gezonde voedselomgeving en laat kansen liggen om overgewicht te bestrijden. Dat concluderen onderzoekers van de Universiteit Utrecht, Wageningen UR en Sciensano, de Belgische evenknie van het RIVM.

Tweede Nationale Groente- en Fruitdag

Tweede Nationale Groente- en Fruitdag

Op 14 oktober is het Nationale Groente- en Fruitdag. Hierbij worden Nederlanders opgeroepen om rond 16.00 uur tussendoor groenten en fruit te eten en mensen zo te enthousiasmeren om extra groenten en fruit te eten.