Productnieuws: Desperados lanceert eerste alcoholvrije variant

Loyens-Loeff-bier

Heineken speelt in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten met Desperados Virgin 0.0%.

De lancering van de alcoholvrije variant is in lijn met de strategie van moederbedrijf Heineken Nederland. Heineken streeft ernaar om voor elk merk een alcoholvrije optie op de markt te brengen.  

Dranquilo

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een alcoholvrij drankje. Ook vanuit de overheid wordt ‘de frisse koers’ extra gestimuleerd; onlangs is de Dranquilo campagne gestart waarin wordt opgeroepen om alcoholconsumptie te temperen. Het is dan fijn dat mensen kunnen kiezen uit smaakvolle alcoholvrije varianten, stelt Nanette de Koning, marketing manager bij Desperados. 

 

1920_desperadosvirgin0.0sixpack-1-240x300

 

Verkrijgbaar bij Albert Heijn

Desperados Virgin 0.0% is eind vorig jaar in Frankrijk geïntroduceerd. Nu zijn Nederland, België en Polen aan de beurt. Het alcoholvrije bier is vanaf deze week verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Vanaf maart is Desperados Virgin 0.0% ook in de horeca en bij andere supermarkten verkrijgbaar.  

Lees ook
Boekrecensie: Drankje? van David Nutt

Boekrecensie: Drankje? van David Nutt

Uit Voeding Nu 3: Met zijn boek Drankje? trapt David Nutt tal van open deuren in. Ook zijn afkeer van alcoholgebruik steekt hij – in tegenstelling tot wat hijzelf beweert – niet onder stoelen of banken. Toch is het van oorsprong Britse boek in diverse opzichten een eyeopener.

Goed eten voor een goed microbioom

Goed eten voor een goed microbioom

Het eten en drinken van veel fastfood, alcohol en suiker leidt eerder tot ontstekingen in het lichaam. Een groenterijk dieet heeft juist het tegenovergestelde effect, zo blijkt uit onderzoek van het UMCG.

Weerstand in verschillende verschijningen

Weerstand in verschillende verschijningen

‘Juist nu is het belangrijk om aandacht te besteden aan leefstijl’, een boodschap die regelmatig terugkomt in deze coronatijd.In een brandbrief aan het kabinet werd recentelijk zelfs opgeroepen om een campagne te starten over het belang van een gezonde leefstijl tijdens deze pandemie (1). Door onder andere gezonder te eten kan de weerstand immers worden...