Diëtiste Máxima Medisch Centrum beste van Nederland

attachment-mmc-eindhoven

Diëtiste Rianne van Lieshout van het Máxima Medisch Centrum is met de Gouden Weegschaal uitgeroepen tot beste diëtist van Nederland. Deze prijs wordt woensdag uitgereikt tijdens de Dag van de Diëtist.

De Gouden Weegschaal is een idee van het tijdschrift Libelle, zo meldt Omroep Brabant. Dit jaar is de achtste keer dat het vrouwenblad deze prijs uitreikt aan een persoon met bijzondere prestaties in de zorg. De beste diëtiste van Nederland was de titel die dit keer wordt uitgereikt. Rianne van Lieshout kreeg daarvoor de meeste stemmen van Libelle lezeressen.

Kanker en voeding
Bij de uitreiking van de Gouden Weegschaal kijkt Libelle naar zaken waar veel vrouwen mee te maken krijgen. De winnares werkt op de afdeling oncologie in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Rianne van Lieshout werd genomineerd voor de prijs omdat zij extra aandacht besteed aan (ex)-borstkankerpatiënten en hun voeding. De afgelopen jaren is de gouden weegschaal uitgereikt aan de beste gynaecoloog, de beste verloskundige en de beste mammapoli.

Meer over
Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Nep-nieuws over grote merken tast het vertrouwen van klanten in het merk niet aan. Dit blijkt uit een onderzoek van Yang Cheng van de North Carolina State University.Volgens Cheng is er veel eerder onderzoek verricht naar de reactie van consumenten op nep-nieuws op sociale media, maar er is weinig gekeken naar hoe dit het vertrouwen in merken kan beïnvloeden....

McDonald’s introduceert veggie nuggets

McDonald’s introduceert veggie nuggets

Fastfoodketen McDonald’s biedt haar kip nuggets vanaf deze week ook in een vegetarische variant aan. Met de Veggie Nuggets wil McDonalds’s inspelen op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te consumeren.Dat meldt McDonald’s gisteren. De fastfoodketen zegt te zien dat steeds meer gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten. Veggie...