HAK stapt in vers

HAK sandwich

Groenteverwerker HAK wil consumenten meer groente laten eten. Dat doet het bedrijf door nieuwe eetmomenten buiten de avondmaaltijd te creëren.

De vernieuwde productiefaciliteit in Den Bosch werd deze week officieel in gebruik genomen. Vanaf die plek gaat HAK, naast zijn traditionele conserven-lijn, koelverse groenteproducten leveren aan onder meer tankstations, cateraars en supermarkten.

Lees hier het hele verhaal...

Foodlog

Meer over
Lees ook
HAK werkt aan ‘intelligent groentebord’ voor kinderen

HAK werkt aan ‘intelligent groentebord’ voor kinderen

HAK werkt aan de ontwikkeling van een ‘intelligent groentebord’ om kinderen meer groenten te laten eten. De groentefabrikant wil met dit bord de helpende hand bieden aan kinderen en ouders.Het bord, dat vanaf begin 2021 op de markt komt, gaat binnenkort in Nederland in productie. Bij de ontwikkeling van het bord heeft HAK zich onder meer gebaseerd op...

Productnieuws: Notchie introduceert eiwitrijke maaltijdsoepen

Productnieuws: Notchie introduceert eiwitrijke maaltijdsoepen

Notchie brengt nieuwe maaltijdsoepen op de markt onder het motto ‘met gemak al je eiwitten en groenten in één zak’.Het nieuwe merk Notchie wil met de maaltijdsoepen inspelen op de behoefte aan gezonde kant-en-klare producten. High protein & organic De ‘high protein & organic’ soepen bevatten vegan ingrediënten die volgens de producent samen...

Groenteconsumptie jongeren stimuleren met snacks met groente als ingrediënt

Groenteconsumptie jongeren stimuleren met snacks met groente als ingrediënt

Nederlandse jongeren eten onvoldoende groente (1). Als ze wel groente eten, gebeurt dat vooral bij het avondeten. Jongeren kopen in de middelbareschoolleeftijd vaker zelf wat te eten of te snacken en die momenten bieden mogelijk kansen om de groenteconsumptie te verhogen.Er zijn weinig groenterijke snacks op de markt die voldoen aan de Richtlijnen Goede...