MYbusinessmedia uitgeroepen tot beste vakbladuitgever

attachment-MYbusinessmedia-beste-uitgeverij_cropped-105-446-332-1-9

MYbusinessmedia, uitgever van onder andere Voeding Nu, is door Adformatie in 2012 uitgeroepen tot beste vakbladuitgever volgens mediaplanners. Zij gaven de uitgever gemiddeld een 7,43 voor de wijze waarop deze zich in de markt manifesteert.

Ook in de categorie ‘alle respondenten’ scoorde MYbusinessmedia goed. In deze categorie sleepte de uitgeverij de tweede plaats in de wacht, vlak achter Reed Business. Volgens Adformatie heeft MYbusinessmedia in 2012 flink aan de weg getimmerd.

Oordeel over media-exploitanten

De beoordeling staat in het zogeheten Kerstrapport, een project van Adformatie en Ipsos Synovate. In 2012 is het rapport voor de 28e keer opgesteld. In dit rapport geven mediaplanners en adverteerders hun oordeel over de wijze waarop media-exploitanten zich in de markt manifesteren.

 

Bekendheid, imago en waardering

Hiermee wordt bekendheid, het imago en de waardering van de uitgeverijen en andere media-exploitanten onder beslissers over advertentiebudgetten gemeten. In totaal hebben 306 functionarissen, 162 adverteerders en 144 mediaplanners aan het onderzoek meegewerkt.

Meer over
Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Nep-nieuws over grote merken tast het vertrouwen van klanten in het merk niet aan. Dit blijkt uit een onderzoek van Yang Cheng van de North Carolina State University.Volgens Cheng is er veel eerder onderzoek verricht naar de reactie van consumenten op nep-nieuws op sociale media, maar er is weinig gekeken naar hoe dit het vertrouwen in merken kan beïnvloeden....

McDonald’s introduceert veggie nuggets

McDonald’s introduceert veggie nuggets

Fastfoodketen McDonald’s biedt haar kip nuggets vanaf deze week ook in een vegetarische variant aan. Met de Veggie Nuggets wil McDonalds’s inspelen op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te consumeren.Dat meldt McDonald’s gisteren. De fastfoodketen zegt te zien dat steeds meer gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten. Veggie...