MYbusinessmedia vestiging Capelle verhuist naar nieuwe locatie

attachment-Essebaan

Capelle - MYbusinessmedia vestiging Capelle verhuist 1 augustus 2011 haar kantoor van de Molenbaan naar de Essebaan 63c (Capelle aan den IJssel).

Deze nieuwe locatie biedt de uitgeefteams uitstekende werkplekken en vergaderruimtes, veel licht en open ruimtes en is tevens goed bereikbaar.

 

Locatiemanager Suzanne Wanders: “Bij de overname in oktober 2010 door MYbusinessmedia hebben we aangegeven op zoek te gaan naar een nieuw pand dat beter past bij de ambities van het nieuwe uitgeefbedrijf. Deze nieuwe locatie is transparant, modern en past bij de open cultuur van het nieuwe bedrijf. Het pand is ingericht met flexplekken voor collega's van andere vestigingen van MYbusinessmedia en van alle moderne gemakken voorzien. Dit zal een stimulans zijn voor onze business."

 

"MYbusinessmedia is een van de vier grootste uitgeverijen van vakbladen in Nederland, kenmerkend is het crossmediale karakter met 32 marktleidende vakbladen en 37 websites (portfolio). Wij zijn een innovatief mediabedrijf met ambities. Deze nieuwe locatie sluit hier goed bij aan.”

 

Naast het nieuwe kantoor in Capelle, heeft MYbusinessmedia kantoren in Amsterdam en Deventer.

Meer over
Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Vertrouwen van klanten in merken na nep-nieuws ongewijzigd

Nep-nieuws over grote merken tast het vertrouwen van klanten in het merk niet aan. Dit blijkt uit een onderzoek van Yang Cheng van de North Carolina State University.Volgens Cheng is er veel eerder onderzoek verricht naar de reactie van consumenten op nep-nieuws op sociale media, maar er is weinig gekeken naar hoe dit het vertrouwen in merken kan beïnvloeden....

McDonald’s introduceert veggie nuggets

McDonald’s introduceert veggie nuggets

Fastfoodketen McDonald’s biedt haar kip nuggets vanaf deze week ook in een vegetarische variant aan. Met de Veggie Nuggets wil McDonalds’s inspelen op de groeiende behoefte van gasten om minder vlees te consumeren.Dat meldt McDonald’s gisteren. De fastfoodketen zegt te zien dat steeds meer gasten ervoor kiezen om een keertje geen vlees te eten. Veggie...