Nieuwe datum Food Future Event/Jaarprijs Goede Voeding

Het Food Future Event is verplaatst. Het event inclusief de uitreiking van de Jaarprijs Goede Voeding 2020 vindt nu plaats op 10 september 2020.

Het Food Future Event is verplaatst. Het event inclusief de uitreiking van de Jaarprijs Goede Voeding 2020 vindt nu plaats naar 10 september 2020.

VMT heeft de afgelopen week de berichtgeving rond het coronavirus nauwlettend gevolgd. Om het evenement tot een gezamenlijk succes te maken, is de organisatie tot het besluit gekomen om het evenement te verplaatsen.

Nieuwe datum, zelfde aanbod

Het Food Future Event 2020 biedt op de nieuwe datum een ongewijzigd programma aan met het thema “Consument en retail: U vraagt, wij draaien (door)?” inclusief de uitreiking van de Jaarprijs Goede Voeding 2020. Bekijk het actuele programma.

banner-Food-Future-Event-1024x254

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Consumentenbond: Alcoholfabrikanten moeten transparant zijn over hun producten

Consumentenbond: Alcoholfabrikanten moeten transparant zijn over hun producten

De Consumentenbond vindt dat alcoholfabrikanten niet transparant zijn over hun drank. Op het etiket ontbreken vaak de ingrediënten en voedingswaarde, zoals het aantal calorieën en het suikergehalte. Daarom roept de Consumentenbond op tot verplichte etikettering op alcohol.

Ethyleenoxide: veel terugroepacties

“Ethyleenoxide is het nieuwe fipronylschandaal.” Stevige woorden van Frank Lindner van Foodwatch. De organisatie vindt dat de NVWA steviger moet ingrijpen. Het begon allemaal met een partij sesamzaadjes uit India, waarin het bestrijdingsmiddel werd aangetroffen. Recalls volgden, maar het middel wordt nu ook in andere producten aangetroffen. Hoe moet de voedingsmiddelenbranche hiermee omgaan?

Titaniumdioxide (E171) wordt verboden in voedingsmiddelen

Titaniumdioxide (E171) wordt verboden in voedingsmiddelen

Vanaf volgend jaar geldt een EU-breed verbod op de witte kleurstof E171, ofwel titaniumdioxide, in voedingsmiddelen. Lidstaten van de Europese Unie zijn akkoord gegaan met het voorstel dat de Europese Commisie in mei 2021 deed.