Oprah zorgt voor verdubbeling beurswaarde Weight Watchers

attachment-oprah

Nadat Oprah Winfrey via Twitter bekend maakte te investeren in Weight Watchers verdubbelde de beurswaarde van het bedrijf in één dag.

Op 19 oktober bracht Weight Watchers een persbericht naar buiten met de mededeling dat Oprah Winfrey en Weight Watchers International, Inc. een ‘groundbreaking partnership’ zijn aangegaan.

 

Geloof in Weight Watchers

Oprah gaf via Twitter aan zoveel in het afslankprogramma te geloven dat zij besloot te investeren, zich aan te sluiten bij de directie en partner te worden binnen het bedrijf. Ze zegt dat Weight Watchers haar de middelen heeft gegeven om een blijvende verandering te maken als het gaat op lichaamsgewicht. Ze gelooft te kunnen bijdragen aan een uitbreiding die verder gaat dan gewichtsverlies en zich richt op mensen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Aandeel Oprah

Oprah heeft 10 procent van de aandelen opgekocht. Dit maakt haar voor 10 procent eigenaar met nog een optie op 5 procent extra.  Daarnaast sluit zij aan bij de directie als directielid en adviseur. Zij zal volgens Weight Watchers inzicht en strategieën toevoegen aan programmaontwikkeling en –uitvoering op basis van haar eigen ervaringen.

Lees verder op Voeding Nu online:

Vriendinnen vaak gefrustreerd uit eten

Groot deel van de Nederlandse vrouwen voelt druk om slank te zijn

Meer over
Lees ook
Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Nieuw programma Diabetesfonds gericht op gezonde keuzes

Nieuw programma Diabetesfonds gericht op gezonde keuzes

Een maand lang werken aan een gezondere leefstijl. Dat is doel van het nieuwe programma ‘Voel je lekker en Energiek’ van het Diabetes Fonds en Ekomenu. Het programma hoopt de deelnemers op weg te helpen naar een gezondere leefstijl. Het start op 1 februari en loopt 28 dagen.Onderdeel van het programma is de deelnemers te laten ervaren hoe ze ongezonde...

Online begeleiding, corona zorgt voor toename

Online begeleiding, corona zorgt voor toename

Door de maatregelen tegen het coronavirus heeft de digitale zorgverlening een vlucht genomen. Tegelijkertijd staat de online zorg door diëtisten nog in de kinderschoenen, het is veelal learning on the job. Voeding Nu zette de huidige ontwikkelingen op een rijtje en sprak enkele diëtisten en andere professionals.Zorgverleners, waaronder diëtisten, zetten...