ProVeg lanceert functie in Veggie Challenge app voor groepen

5 april 2022

In de app Veggie Challenge van ProVeg, een app voor beginnende vleesverminderaars, vegetariërs en veganisten, is nu een optie om als groep meer plantaardig te eten. Met deze functie kunnen gebruikers als groep deelnemen aan de challenge en de gezamenlijke klimaatimpact zien.

De app Veggie Challenge is een uitdaging van 30 dagen voor mensen die meer of volledig plantaardig willen eten. De app geeft persoonlijke uitdagingen, tips en een overzicht van hoeveel dierenlevens, CO2 en water bespaart wordt tijdens het uitvoeren van de challenge.

ProVeg voegt de optie Teams toe omdat volgens onderzoek van de organisatie veel gezinnen sociale factoren als een van de grootste obstakels zien om minder dierlijke producten te eten. De nieuwe groepsfunctie moet de Veggie Challenge makkelijker en toegankelijker maken voor iedereen die aanschuift. Door middel van spelelementen en teamgevoel hoopt ProVeg de challenge leuker te maken voor deelnemers.

Inschrijven met een team of als individu kan op Veggiechallenge.nl. De Veggie Challenge App is gratis te downloaden via de Android & iOS App Stores.

Altijd op de hoogte blijven?