Recall Pure Nibs Lovechock

attachment-lovechock-pure-nibs

Lovechock Pure Nibs bevat mogelijk noten. Dit is gevaarlijk voor consumenten met een notenallergie.

Het betreft Repen Pure Nibs met artikelnummer 13003, houdbaarheidsdatum 20-01-2017  en  met  lotcode HP150200 op de folie en HV150200 op de kartonnen verpakking. De lotcode is te vinden op de folie en op het geplakte etiket van de verpakking. 


Retourneren producten

Lovechock neemt geen enkel risico en verzoekt klanten om deze producten te retourneren naar het warenhuis waar ze zijn gekocht. Het aankoopbedrag en eventuele onkosten zullen worden vergoed.


Verdere informatie

Als consumenten nog vragen hebben, kunnen ze contact opnemen met Lovechock B.V. via telefoonnummer 020-7609100 of 020-7609102. Het e-mailadres is customer@lovechock.com

Lees ook
VoedingNL21: laatste inzichten over vet en metabole gezondheid

VoedingNL21: laatste inzichten over vet en metabole gezondheid

Op 10 juni vindt zowel online als in Utrecht het congres VoedingNL21 plaats. Dit congres, bestemd voor iedereen die beroepsmatig met voedingswetenschappen bezig is, biedt de laatste inzichten op het gebied van vetten en vetweefsel en de rol die ze in de processen in het lichaam spelen.

Blog: (Bijna) diëtist

Blog: (Bijna) diëtist

Wanneer mensen horen dat ik Voeding en Diëtetiek studeer, verandert een etentje vaak spontaan in een impromptu intakegesprek. “Zijn koolhydraten nou goed of slecht?” Zo begint het meestal. Soms wijzen ze naar de pasta op hun bord: “Is dit wel gezond?”

Zelftest voor allergenen in etenswaren

Zelftest voor allergenen in etenswaren

Onderzoekers van Wageningen University & Research (WUR) hebben een zelftest ontwikkeld waarmee consumenten in de toekomst thuis voedingsproducten kunnen testen op allergenen.