Over Voeding Nu

Voeding Nu is al ruim 75 jaar hét vakmedium over voedsel, voeding en gezondheid.  De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, de events en de boeken maken Voeding Nu tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner.
Voeding Nu weerspiegelt de laatste ontwikkelingen in de voedingswetenschap en vertaalt deze naar de toepassing in de praktijk. Het voedingsnieuws van overheid, bedrijven en maatschappelijke instellingen wordt gevolgd en de verdieping achter het nieuws weergegeven. Daarbij draagt Voeding Nu bij aan de meningsvorming in Nederland over het onderwerp voeding en gezondheid.

Doelgroep

Voeding Nu is een betrouwbare bron voor de in voeding geïnteresseerden die door hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel en gezondheid te maken hebben. De lezers van Voeding Nu zijn diëtisten, voedingsdeskundigen in (zorg)instellingen en voedselproducerende en -verwerkende bedrijven, gewichtsconsulenten, lifestyle coaches, voedingsvoorlichters en ook huisartsen en specialisten. Voeding is de bindende factor. Via abonnementen op het vakblad, de website en de nieuwsbrieven bereiken we maandelijks ruim 16.000 lezers.

Voeding Nu Magazine

Voeding Nu magazine komt 8 maal per jaar uit. In ieder nummer komen belangrijke thema’s rond voeding aan de orde. Zoals gezonde voeding, voedselproductie, voedselveiligheid, wetgeving en voedingswetenschap. Ook is er aandacht voor productontwikkelingen, consumentengedrag, consumententrends en gezondheidscommunicatie.
Voeding Nu heeft een eigen onafhankelijke deskundige redactie die ondersteund wordt door een redactieadviesraad die een brede afspiegeling vormt van de doelgroep van Voeding Nu. In elke editie vindt u de belangrijkste thema’s rond voeding met als uitgangspunt: inspireren en kennis delen.

Voeding Nu Online

Voedingnu.nl is dé toonaangevende site voor de foodprofessional, hierdoor bereikt u uw doelgroep. De site bevat dagelijks het laatste nieuws, achtergrondinformatie, vacatures, agenda met beurzen, cursussen, congressen speciaal geselecteerd voor de doelgroep. De bezoeker raadpleegt Voeding Nu omdat het de laatste ontwikkelingen in de voedingswetenschap vertaalt naar de praktijk. In één opslag weet de bezoeker wat er speelt rond voeding en ziekte, voeding en gedrag, voedingsbeleid, voedingscommunicatie, voedselproductie en meer. Relevant, praktisch en diepgaand. Voeding Nu is deels een betaalde website. Dit betekent dat onze beste artikelen ‘versleuteld’ zijn. Alleen met een Voeding Nu Totaal of Voeding Nu Online abonnement kunt u deze exclusief lezen. Deze artikelen zijn te herkennen aan een slotje.

Voeding Nu Events

Tijdens de Voeding Nu bijeenkomsten krijgen deelnemers praktische informatie, tools, discussie en dialoog over actuele thema’s (en hypes) zoals Koolhydraten, Zoetstoffen/Suikers, Zuivel, Wetgeving, Granen, Kindervoeding, Over- en ondergewicht en meer.