nieuws

Ruime “meerderheid” vindt bewustwordingsactie Voedingscentrum nuttig

Voeding en gedrag

Ruime “meerderheid” vindt bewustwordingsactie Voedingscentrum nuttig

Afgelopen december konden de lezers van Voeding Nu aangeven wat ze van de bewustwordingsactie ‘Verleid me Niet’ van het Voedingscentrum vonden. Tachtig procent van de stemmers was het eens met deze stelling en koos voor de optie: ‘De actie Verleid me Niet van het Voedingscentrum is nuttig. Het maakt de consument bewust van de ongezonde verleidingen onderweg.’

Twee lezers kozen voor het andere antwoord: ‘De actie Verleid me Niet van het Voedingscentrum is betuttelend en zonde van het geld’. In totaal brachten 20 mensen hun stem uit.

 

Stelling van januari

De eerste stelling van 2015 gaat over afvallen en de druk van de samenleving. Uit onderzoek in opdracht van Weight Watchers bleek dat 79 procent van de Nederlandse vrouwen het gevoel heeft dat de samenleving van hen eist dat ze slank zijn. Hoe ervaart u dit?

 

Lees verder op Voeding Nu online
Groot deel van de Nederlandse vrouwen voelt druk om slank te zijn

Reageer op dit artikel