nieuws

Albert Heijn en NOC*NSF starten missie voor meer lichaamsbeweging

Voeding en gedrag

Albert Heijn en NOC*NSF hebben een 4-jarige samenwerking tussen beide partijen bekend gemaakt.

De samenwerking komt voort uit een gezamenlijke missie om Nederland meer in beweging te krijgen en een gezond leven te bevorderen.

Gratis proefsporten

De officiële samenwerking start per januari 2017, maar 22 augustus van dit jaar vindt al een pilot plaats waarin klanten uit de regio Utrecht tijdens de Albert Heijn sportweken kunnen sparen voor gratis proefsporten bij honderden sportclubs, om zo kennis te kunnen maken met verschillende sporten.

Gezonde manier van leven

Wouter Kolk, algemeen directeur van Albert Heijn zegt: ‘We willen als landelijke supermarkt graag bijdragen aan een gezonde manier van leven en willen daarin een voortrekkersrol pakken. Bewegen hoort daar ook bij.’

Foto's

Reageer op dit artikel