nieuws

Productnieuws: Lima lanceert twee nieuwe amandeldranken

Voedingsbeleid

Productnieuws: Lima lanceert twee nieuwe amandeldranken

De Belgische producent van biologische voeding Lima vult zijn aanbod aan met twee nieuwe amandeldranken: Amandel Drink Ongezoet en Haver Drink Amandel. Beide dranken bevatten geen toegevoegde suikers. De nieuwe varianten worden gemaakt van amandelen uit Europa.

Amandel Drink Ongezoet bevat geen suiker en is lactose- en glutenvrij. Ook worden er geen aroma’s toegevoegd en is het product arm aan verzadigde vetten (0,20 gram per 100 ml). De smaak wordt bepaald door verschillend gebruikte amandelen; sommigen zijn licht geroosterd (2%) en sommigen gezoet (2%).

Haver Drink Amandel

Tegelijk met de Amandel Drink Ongezoet lanceert Lima nog een drank: de Haver Drink Amandel. Deze drank bevat een natuurlijke bron van eiwitten en is gemaakt op basis van zoete amandelen. Het product is lactosevrij en arm aan verzadigde vetten(0,3 gram per 100 ml). Het bevat alleen natuurlijke suikers.

Lima evenwichtige en biologische voeding

De nieuwe producten passen in de lijn van Lima dat alleen plantaardige producten heeft. Het bedrijf maakt een wisselend aanbod producten op basis van granen, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetzuren en/of complexe suikers.

Reageer op dit artikel