nieuws

Productnieuws: Weight Watchers wordt Wellness that Works

Voedingsbeleid

Productnieuws: Weight Watchers wordt Wellness that Works

Het bedrijf Weight Watchers verandert zijn naam in WW: Wellness thats Works. Tegelijk met de naamsverandering presenteert het bedrijf een nieuwe visie en een nieuwe aanpak. De nieuwe visie is gericht op wellness en gezondheid. De naamsverandering en nieuwe visie worden doorgevoerd in alle landen waar Wellness that Works actief is.

Wellness that Works wil een andere identiteit uitstralen. Het bedrijf start in december

een nieuwe campagne in Amerika, daarbij hoort eveneens een nieuwe app en een nieuw gewichtsmanagementprogramma. In dit programma ligt de focus op wellness en gezondheid en niet meer alleen op gewichtsverlies. In de loop van 2019 worden deze nieuwe campagne, programma’s en app ook in Nederland ingevoerd.

 

Andere visie

De nieuwe  visie van het bedrijf richt zich behalve op gewichtsverlies en gezonder eten op meer bewegen, een positieve mindset en gedragsverandering.

 

WW-app

De nieuwe app heet WellnessWins en kan consumenten helpen om een gezonder gedrag te bereiken. De app beloont leden als ze kleine, dagelijkse en positieve gedragsveranderingen vertonen. De gedragsveranderingen zouden volgens WW moeten leiden tot gezondere gewoontes.

 

Via de app kunnen gebruikers zogenoemde ‘wins’ verdienen door positieve gedragsveranderingen. Punten kunnen verdiend worden door  onder andere het bijhouden van maaltijden, beweging, gewicht en het bijwonen van Wellness workshops. Bereikte ‘wins’ kunnen deelnemers inruilen voor producten, diensten en ervaringen die WW aanbiedt.

 

 

 

Reageer op dit artikel