artikel

Save the date: Dialoog over koolhydraten

Voedingscommunicatie

Save the date: Dialoog over koolhydraten

Er is veel verwarring onder voedingsprofessionals over de rol van koolhydraten in een gezonde voeding. Is een koolhydraatarme voeding nu wel of niet aan te raden? Verschillende experts gaan in op deze vragen tijdens het congres Dialoog over koolhydraten.

Verschillende thema’s worden besproken, zoals (inter)nationale voedingsrichtlijnen, metabole effecten van koolhydraten en consumptiecijfers. Deze wetenschappelijke bijeenkomst is bedoeld voor voedingsprofessionals, om zich te informeren en de dialoog aan te gaan over de rol van koolhydraten in de voeding.

De organisatie is in handen van het Kenniscentrum Suiker & Voeding in samenwerking met Voeding Nu, NVD en DCN. De bijeenkomst vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 28 september. Meer informatie over het programma is te vinden via de website www.koolhydratencongres.nl en via de website van Voeding Nu. Toegangsprijs is 75 euro voor niet-leden en 50 euro voor leden van de NVD en DCN. Voor studenten komt er een speciaal tarief.

Reageer op dit artikel