nieuws

Oprah zorgt voor verdubbeling beurswaarde Weight Watchers

Voedingscommunicatie

Oprah zorgt voor verdubbeling beurswaarde Weight Watchers

Nadat Oprah Winfrey via Twitter bekend maakte te investeren in Weight Watchers verdubbelde de beurswaarde van het bedrijf in één dag.

Op 19 oktober bracht Weight Watchers een persbericht naar buiten met de mededeling dat Oprah Winfrey en Weight Watchers International, Inc. een ‘groundbreaking partnership’ zijn aangegaan.

 

Geloof in Weight Watchers

Oprah gaf via Twitter aan zoveel in het afslankprogramma te geloven dat zij besloot te investeren, zich aan te sluiten bij de directie en partner te worden binnen het bedrijf. Ze zegt dat Weight Watchers haar de middelen heeft gegeven om een blijvende verandering te maken als het gaat op lichaamsgewicht. Ze gelooft te kunnen bijdragen aan een uitbreiding die verder gaat dan gewichtsverlies en zich richt op mensen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Aandeel Oprah

Oprah heeft 10 procent van de aandelen opgekocht. Dit maakt haar voor 10 procent eigenaar met nog een optie op 5 procent extra.  Daarnaast sluit zij aan bij de directie als directielid en adviseur. Zij zal volgens Weight Watchers inzicht en strategieën toevoegen aan programmaontwikkeling en –uitvoering op basis van haar eigen ervaringen.

Lees verder op Voeding Nu online:
Vriendinnen vaak gefrustreerd uit eten
Groot deel van de Nederlandse vrouwen voelt druk om slank te zijn

Reageer op dit artikel