nieuws

Kliekipedia.nl wordt voortgezet door het Voedingscentrum

Voedingscommunicatie

Kliekipedia.nl wordt voortgezet door het Voedingscentrum

Het Voedingscentrum heeft vanaf 1 december de website ‘kliekipedia.nl’ overgenomen van SIRE. De site en campagne zijn in februari van dit jaar gelanceerd om voedselverspilling bij de consument tegen te gaan.

Met de campagne bereikte SIRE 66 procent van de Nederlanders. Op de website kan de consument inspiratie opdoen om van kliekjes een gerecht te maken.

Kliekipedia promoten

‘Het is goed dat dit initiatief wordt voortgezet door een partij waar dit onderwerp het beste bij past. Zij zullen zorgen voor nieuwe content en nieuwe ideeën om ‘kliekipedia.nl’ verder te promoten bij de Nederlandse consument’, aldus SIRE-directeur Lucy van der Helm.

Roy van der Ploeg, woordvoerder van het Voedingscentrum, voegt hieraan toe dat de website goed aansluit bij de overige activiteiten van het Voedingscentrum om consumenten te helpen minder voedsel te verspillen. 

Reageer op dit artikel